Vitur Stage

09:30 – 10:00
BIENVENIDA VITUR SUMMIT 2021
Speakers: 30 min Español / English
Dña. Margarita del Cid
(Vicepresidenta segunda de la Diputación – Área de Gestión Económica Administrativa. Delegación de Oficina de Atención a los Alcaldes)
10:00 – 10:30
CHAPTER: TECHNOLOGY AND OPERATIONS

KEYNOTE 1

THE FUTUREPROOF SMART ACCESS SOLUTION FOR VACATION RENTALS
Speakers: 30 min Español / English
Iñigo Unanue
(Global Residential Lead at Salto System)
10:30 – 11:00
CHAPTER: SOFTWARE
WORKSHOP 1

AVANTIO SESSION: “LAS EXPECTATIVAS DEL TURISTA HAN CAMBIADO. CONOCE LAS CLAVES PARA FIDELIZAR A TUS CLIENTES”
Speakers: 30 min Español
Moderator: N/A
Manuel Giner
(Founder & CEO at Avantio)
Emilio Torrent

(Head of Business Development Spain at Avantio)
11:00 – 11:30
COFFEE BREAK
11:30 – 12:00
CHAPTER: RE INVESTMENT & OPERATORS
PANEL 1:

INVESTMENT: THE GAP BETWEEN THE INVESTMENT WORLD AND THE REALITY OF THE OPERATOR.
Speakers: 30 min. Español

Moderator: Enrique Alcántara (CEO at Stay U-Nique & President at Apartur).
David Iriso
(Co-General Manager & CIO at All Iron Group)
12:00 – 12:30
CHAPTER: DECORATION – REFURBISHMENT
KEYNOTE 1:

CAN THE DECORATION AND CONSTRUCTION PLANNING AFFECT THE PERFORMANCE OF THE PROPERTY?
Speakers: 30 min. Español / English
Johan Van Staalduinen
(Chief of Business Development at Kave Home)
09:30 – 10:00 OPENNING VITUR SUMMIT 2021
BIENVENIDA VITUR SUMMIT 2021
Speakers: 30 min Español / English
Dña. Margarita del Cid
(Vicepresidenta segunda de la Diputación – Área de Gestión Económica Administrativa. Delegación de Oficina de Atención a los Alcaldes)
D. Juan Carlos Maldonado
10:00 – 10:30 CHAPTER: TECHNOLOGY AND OPERATIONS
KEYNOTE 1THE FUTUREPROOF SMART ACCESS SOLUTION FOR VACATION RENTALS
Speakers: 30 min Español / English
Iñigo Unanue
(Global Residential Lead at Salto System)
10:30 – 11:00 CHAPTER: SOFTWARE
WORKSHOP 1AVANTIO SESSION: “LAS EXPECTATIVAS DEL TURISTA HAN CAMBIADO. CONOCE LAS CLAVES PARA FIDELIZAR A TUS CLIENTES”
Speakers: 30 min Español
Moderator: N/A
Manuel Giner
(Founder & CEO at Avantio)
Emilio Torrent(Head of Business Development Spain at Avantio)
11:00 – 11:30 COFFEE BREAK